Ženska odeća – nova prolećna kolekcija za 2019.godinu

Proleće samo što nije stiglo kada je kalendar u pitanju, ali već i sada su temperature u plusu, što znači da možemo da se oslobodimo džempera, toplih zimskih jakni i druge deblje garderobe! Već znate šta je aktuelno od modnih trendova za ovo proleće, a sada vam predstavljamo i našu novu ponudu prolećne ženske garderobe.

Drage dame, pred vama je samo jedan deo naše ponude iz kolekcije za 2019.godinu za sezonu koja je pred nama. Potrudili smo se da za svačiji ukus i stil bude po nešto u izboru, a kao i uvek – svaki komad prati kvalitet, atraktivan kroj, moderni dezeni i sve ono što predstavlja spoj udobnosti i elegancije.

Ukoliko ste u potrazi za savršenom poslovnom garderobom u kojoj ćete se osećati samopouzdano, sofisticirano i moderno – tu su ženski sakoi odnosno blejzeri, pantalone, suknje, bluze, košulje kao i kompleti, a svakako da komplet možete napraviti i same odabirom komada koji su idealni za vas.

Ako vas ove godine čeka mala ili velika matura ili bilo koja druga posebna i svečana prilika, maturske haljine, kao i ekskluzivne haljine iz naše ponude neka budu, kao i do sada, vaš izbor br.1! Tu su svakako i nešto ležernije, ali podjednako efektne i atraktivne haljine koje vam mogu poslužiti u različite svrhe. Pa krenimo redom kroz novu prolećnu kolekciju!

# Maturske haljine su različitih dezena i dužina, a neke od onih iz nove kolekcije su brendirane, na preklop i interesantnih detalja koje će oduševiti sve prisutne na vašim svečanostima.

 

# Ekskluzivne haljine su duge - neke prate liniju tela, dok su druge lepršave, pojedini modeli su sa šlicem, u ponudi su kako jednobojni modeli tako i dezenirane haljine, kao i haljine sa različitim modnim dodacima.

 

# Haljine iz naše ponude su prilagođene svakodnevnim aktivnostima. Tu su haljine za dnevne i večernje varijane – teksas haljine, lepršave šarene haljine, haljine u boho stilu, haljine sa detaljima u vidu mašne, nabora, volana, ...

 

# Sakoi su osnova svakog poslovnog stila, ali oni mogu da se nose i u neobaveznim prilikama kojima želite da date dozu unificiranosti. Kraći ili duži modeli ženskih sakoa različitih boja i dezena uklopiće se u svačiji ukus!

 

# Bluze iz nove kolekcije su uglavnom u sportsko-elegantnom stilu, pa ih možete kombinovati uz sve i nositi kako vama najviše odgovara – uz pantalone ili farmerice, u zavisnosti od prilike! Tu su svilene i bluze sa karnerima, dezenirane bluze, majice sa logom određenih brendova, kao i ženske košulje.

 

# Kada su u pitanju ženske pantalone, neke od novijih modela su farmerice uz telo podvijenih nogavica, pantalone širokih nogavica i visokog struka, kao i one čije su nogavice uz telo i iznad članaka, pa i sa detaljima u vidu dugmadi.

 

Sada kada delimično znate šta vas očekuje u našoj ponudi, požurite u prvu vama najbližu prodavnicu Butik 13 ili nas pratite na društvenim mrežama putem kojih možete dobiti detaljnije informacije o modelima, kao i poručiti komade koji su u skladu sa vašim potrebama! Čekamo vas na dobro poznatim lokacijama u Beogradu.

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory