Šta obući za Novu godinu?

Večito pitanje koje se ponavlja svake godine – kako ispratiti poslednji dan stare i ulazak u novu godinu?! S obzirom da dame ništa ne žele da prepuste slučaju, obično pripreme za ovu najluđu noć traju i po nekoliko dana. Ukoliko do sada još niste smislile svoj novogodišnji outfit, dajemo Vam nekoliko sugestija i atraktivnih predloga kako da se obučete za Novu godinu.

Već godinama u nazad, u trendu su škljokice, štras, cirkoni i materijali koji se presijavaju. Ovakva odeća potpuno se uklapa u novogodišnje raspoloženje, samo pazite da ne preterate u „kićenju“. Ukoliko se odlučite za garderobu koja šljašti, nema potrebe da dodajete još i takav nakit i šminku. Neka odeća bude u prvom planu, a propratni detalji diskretni.

Elegantne ili ekstravagantne haljine mogu biti takođe dobar izbor u novogodišnjoj noći. To može biti i mala crna haljina koja nikad ne izlazi iz mode, čipkana haljina koja je aspolutno u trendu, haljina sa resicama ili lančićima,... Nije svaki dan nova godina, pa bar na jednu noć iskočite iz klasičnog stila i prepustite se duhu prazničnih čarolija. Dobar komad nakita, šminka, kvalitetna torba i obuća svakako treba da upotpune Vaš večernji styling!

Za dame koje baš i ne vole haljine dobar izbor mogu biti kombinezoni, koji su iz sezone u sezonu sve popularniji! Takođe, možete se odlučiti i za atraktivnu bluzu koju ćete kombinovati uz metalik ili kožne pantalone, koje su must have ove zime, ili pantalone sa štrasom, a zašto da ne i uz farmerke! Birajte bluze modernog kroja, providnog materijala, čipkane ili sa nekim interesantnim dodacima.
Butik 13 nudi Vam sve na jednom mestu! Ovo je butik za dame različitih modnih ukusa i stilova, pa će ovde svaka od vas pronaći nešto interesantno za predstojeće praznike. Ostalo je još malo vremena da odaberete dobitnu modnu kombinaciju, pa požurite da obezbedite svoj željeni odevni komad uz pomoć kojeg ćete zablistati u novogodišnjoj noći!Piše: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory