Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Odeća za maturantkinje i dame sa stilom

Kada dođe vreme da odaberete odeću za matursku proslavu, obično mladići biraju odela, a dame raskošne haljine. Da biste izgledale besprekorno, maturske haljine moraju da vam stoje savršeno i da budu skrojene po vašoj želji i meri! Neke devojke vole klasične haljine za maturu ukrašene svedenim modnim dodacima i detaljima, neke od vas su romantične, pa biraju i takve odevne komade, a pojedine buntovnice i ekstravagantne dame u želji da se dokažu i pokažu u najboljim izdanjima radije biraju neobične i smele kombinacije koje će se dugo pamtiti.

Butik 13 i naš novi butik Exclusive 13 u ponudi maturskih haljina i odeće za svečane prilike imaju za svačiji ukus po nešto. Ako još uvek niste odabrale svoju idealnu matursku toaletu – ne očajavajte, već požurite u vama najbližu prodavnicu omiljene ženske garderobe mnogih maturantkinja, ali i drugih dama kojima su potrebne ekskluzivne haljine i svečana garderoba za različite posebne prilike, poslovne proslave i slično! Predstavljamo vam nekoliko modela haljina za maturu iz naše nove kolekcije, a na vama je da odaberete onu u skladu sa vašim modnim izborom i stilom.

# Klasične haljine za maturu bez preteranih ukrasa i dodataka biraju stidljivije dame, ali i one koje vole svedeni stil, ženstvenost i eleganciju bez isticanja, a ovakav izbor je pokazatelj dobrog i istančanog ukusa!# Romantične duše uglavnom vole čipkane haljine ili detalje od čipke, haljine od tila ili sa dodatkom ovog atraktivnom materijala, cvetne dezene i tome slične komade.# Smele dame biraju zavodljive, seksipilne modne komade, provokativne haljine kojima ističu svoje atribute, kao i glamurozne ekskluzivne haljine različitih neobičnih krojeva!# Devojke koje su buntovnice vole da se istaknu nesvakidašnjim modnim izborom garderobe, pa može da se desi da umesto maturske haljine za proslavu odaberu kombinezon ili žensko odelo!Butik 13 je mesto namenjeno za sve dame. Kakav god da je vaš karakter i stil odevanja, maturska proslava je samo jednom i potrudite se da u toj proslavi uživate maksimalno. To ćete uspeti samo ako se osećate dovoljno opušteno i komotno u garderobi koju nosite, pa vam savetujemo da zaista odaberete matursku haljinu koja će vam savršeno pristajati i u kojoj ćete se osećati besprekorno slobodno! Iskoristite u potpunosti to veče i proslavite maturu u radosti i veselju...

Autor teksta: Biljana Radojčić


 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti