Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Nova kolekcija haljina za malu i veliku maturu

Znamo svi koliko je matura važna. Bilo da je to mala ili velika matura, ona nas podseća da je jedno životno poglavlje iza nas i da nam predstoji nešto zreliji period i bitnije odluke. Zato i ne čudi da je proslava mature jedna od najvažnijih događaja, a tada se uglavnom odlučujemo za svečaniju garderobu. Butik 13 zna koliko je pogovoto damama izgled bitan i zato već tradicionalno imamo u ponudi najrazličitije modele za maturske haljine!

Proslava mature je svakim danom sve bliža, pa je tako i izbor maturkse haljinesve češće pitanje. U moru svakojakih modela i raznovrsnih ponuda treba odabrati onu idealnu, koja će biti u skladu sa vašim karakterom i stilom, istaći vaše atribute, a sakriti eventualne nedostatke. Nije lako – to zna svaka dama koja je i sama prethodno bila u istoj situaciji i koju je ponela „groznica“ maturske večeri. Međutim, ako imate dobrog savetnika i saveznika, izbor može biti nešto jednostavniji, a mi ćemo se rado prihvatiti tog dela posla!

Već je uveliko poznato da Butik 13 nudi najkvalitetniju i najmoderniju odeću za dame i različite prilike u kojima one mogu da se nađu, pa tako naš asortiman ne može proći bez haljina za maturu! Skoro je u naše prodavnice stigla i najnovija kolekcija za proleće 2019.godine, a koju čine naravno i neizostavne maturske haljine. Među njima ima i kratkih i dugih haljina za maturu - kako veliku, tako i malu!


Predstavljamo vam jedan deo naše nove kolekcije, a pozivamo sve mlade dame da posete neki od naša tri maloprodajna objekta u Beogradu i odaberu najatraktivniju haljinu za svoj poseban dan. U ponudi su haljine različitih dužina, modela i krojeva, sa dezenima ili jednobojne, ukrašene šljokicama, štrasom i cirkonima, uz dodatak tila, volana, mašnica,... Kakav god da je vaš stil, sigurni smo da ćete kod nas pronaći haljine po svom ukusu!

# Srebrne maturske haljine su efektne i veoma atraktivne same po sebi, a ako su još ukrašene čipkom, štrasom ili svetićima – predstavljaju idealne komade za vaše posebno veče na kojem treba da zasijate punim sjajem!


# Za izgled poput prave princeze biće zaslužni modeli koji su A kroja ili one koje se šire od kolena do poda. Neke od njih imaju dodatak tila, sjajnih dezena ili su otvorenih leđa.


# Kratke balerina haljine su idealan izbor za malu maturu, a osim što imaju bogate volane, kao dodatni detalji tu su zvezdice, našiveni cvetići, diskretni prozirni delovi i poluotvorena leđa na pojedinim modelima.


# Svilene jednobojne maturske haljine su prefinjen izbor za svaku svečanost, a određene modele krasi duboki šlic, mašnica na leđima, kao i karneri.


# Maturske haljine na preklop sa različitim zanimljivim dezenima ili animal printom predstavljaju nesvakidašnji izbor i po tome što su lepršave, a imaju duge i tanke pufnaste rukave.


# Raskošne i romantične maturske haljine sa našivenim cvetnim detaljima su uvek dobar izbor za dame koje vole ovakav stil, a u ponudi je nekoliko modela i boja.


# Duge ili kratke šljokičave haljine su sjajan predlog za dame koje žele da skrenu posebnu pažnju na svoj styling.


# Tu su i kratke maturske haljine sjajnih dezena, sa trakicama i mašnama na poleđini haljine ili dodatkom plašta, kao nesvakidašnjeg detalja.


Sve ove modele haljina za maturu možete iskoristiti i za druge svečane i specijalne događaje, jer je svaka od njih posebna, vrlo elegantna i atraktivna. Paaa, šta čekate – požurite u Butik 13 i odaberite svoj savršeni komad!

Autor teksta: Biljana Radojčić
 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti