Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Maturske haljine za svačiji ukus i stil

Da li je i vas obuzela groznica maturske večeri? Proslava male i velike mature samo što nije, a za nekoga je tu i apsolventsko veče, krštenje, veridba, venčanje i slične svečanosti. Što su one bliže, to je i potraga za idealnom svečanom toaletom sve napetija. Matura, bilo da je velika ili mala, kao i druge proslave, bitni su u životu svake osobe, pa zato i ne čudi da je odabir svečane i maturske haljine vrlo važan. Mi vam u tome pomažemo svakodnevnom ponudom različitih modela ekskluzivnih haljina i haljina za maturu.

Iako matura i druge svečanosti obično traju samo jedan dan odnosno veče, to je dan koji ćete pamtiti ceo život i zato je izbor maturske haljine, kao i haljine za bilo koju drugu svečanu priliku veoma važan, a ni malo lak zadatak! Svaka dama bi poželela da bude kraljica maturske večeri, a da biste to zaista i bile – potrebno je za početak da imate savršenu haljinu, ali i da plenite drugim kvalitetima poput harizmatičnosti, ženstvenosti, elegancije,...

Da bi haljina za maturu bila idealna, potrebno je pre svega da je u sladu sa građom vašeg tela, da uz to isprati modne trendove, a svakako i da je u skladu sa vašim stilom. Ukoliko se vi ne osećate lepo i prijatno u njoj, uzaludno je sve, pa čak i da je ta maturska haljina sa potpisom nekog svetski poznatog modnog kreatora.

Mi dobro znamo da su ukusi različiti i zato u svojoj ponudi imamo modele koji su prilagođeni svačijem stilu, te vam pružamo mogućnost da odaberete onu koja će zadovoljiti sve vaše kriterijume! Najkvalitetnije haljine za maturu koje su deo našeg asortimana idu od klasičnih, elegantnih i jednobojnih modela, preko onih sa razlitičim dezenima, do haljina za maturu koje su ukrašene čipkom, tilom, cvetićima, štrasom i drugim detaljima. Tu su kako kratke, tako i midi i duge svečane haljine, a pojedini modeli su asimetričnog kroja; neke imaju rukave, neke su na bretele, zatim su tu korset i balerina haljine, haljine uz telo, sirena haljine i mnoge druge. Pogledajte u nastavku neke od novijih modela maturskih haljina!

# Maturske haljine uz telo koje su otvorenih leđa na kojima se ističe elegantna mašnica, kao i balerina haljine prozirnih detalja od tila i sa našivenim cvetićima predstavljaju pun pogodak za mlade dame koje vole ženstveni i romantičan stil. Tu su i kratke maturske haljine ukrašene štrasom, zatim svilene haljine, kao i haljine neobičnih dezena i dodataka poput plašta.# Ukoliko volite da budete posebne i izdvajate se od drugih, haljine asimetričnog kroja ili one na preklop, dugih ali tankih rukava, pa i nesvakidašnjih dezena mogu biti dobar izbor.

# Dame koje vole duge svečane haljine mogu da odaberu neke od haljina sa tilom, a za one smelije – tu su svetlucave i sjajne maturske haljine različitih modela.# Za klasičan i prefinjen stil, tu su jednobojne maturske haljine koje imaju „ono nešto“ zbog čega će vaš naizgled jednostavan stajling biti savršen i glamurozan. To su ukrštene bretele na leđima, spušteni rukavi, čipkani dodaci, svileni matelijali, izrazito duboki šlic, volani ili već neki drugi detalj koji će vas učiniti posebnom!


Ovo je samo jedan mali, odabrani deo za maturske haljine iz naše ponude, a za kompletan asortiman najbolje je da posetite naše maloprodajne objekte u Beogradu, na nekoj od tri lokacija i isprobate haljine u svom stilu, pa odaberete onu koja će na nabolji način istaći vaše atribute i predstaviti vas u najboljem svetlu u tako važnom danu! I ne samo to, u našim buticima čekaju vas i ostali modni asesoari poput torbe, obuće i drugih detalja kojima možete upotpuniti izgled na maturskoj večeri!

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti