Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Leto može da počne – kupaći kostimi za svačiji ukus i stil

Iako postoje određena pravila o tome koji modeli kupaćih kostima pristaju kojoj dami, odnosno građi njenog tela – ipak je najboljeodabrati onaj u kojem ćet se vi osećati lepo, sigurno i poželjno na plaži! Butik 13 ima iznenađenje za vas - novo u našoj ponudi su upravo kupaći kostimi ili bolje reći bikini!

Možda nam ovo trenutno sumorno vreme ne ide u korist kada je u pitanju kupanje na našim bazenima, rekama i jezerima, ali verujemo da ste već odlučile koja je vaša savršena letnja destinacija za odmor iz snova, a tamo sigurno ne možete poći bez bar jednog novog modela kupaćeg kostima! S obzirom da je Butik 13 butik koji brine o potrebama svih dama tokom cele godine, rešili smo da vas ove godine obradujemo i novitetima u našem asortimanu.

Od sada i kod nas možete pronaći različite modele kupaćih, a kao što važi za sve u našoj ponudi – i kupaći kostimi birani su u skladu sa modnim trendovima koji vladaju na plažama širom sveta. Odaberite i neke od najatraktivnijih modela letnjih haljina i spremne ste da budete kraljice svake plaže!

Bikini je oduvek bio omiljen među damama ( a složile bi se i naše jače polovine da nam najlepše stoje ), pa smo izdvojili nekoliko savršenih predloga za leto 2018.godine, a pozivamo vas da posetite naše maloprodajne objekte i odaberete kupaći i haljine za leto po vašoj želji i meri!

# Crni kupaći kostimi su ovog leta posebno atraktivni! Crni kupaći sa trakicama ili detaljima u nekoj drugoj boji može biti savršen izbor za sve dame, a pogotovo one koje imaju tamniji ten.


# Jednobojni dvodelni kupaći kostimi su elegantni i istuču najbolje vašu figuru, a možete birati jarke boje ili već onu koja vam je omiljena.


# Cvetni dezen, orijentalne šare, kupaći sa šljokicama – sada vaše omiljene detalje možete nositi i na bikiniju. One će samo pojačati pozitivne vibracije i izdvojiti vas iz mase...


# Jednobojni gornji deo u nekoj jarkoj, veseloj boji i šareni donji deo kupaćeg predstavlja idealnu kombinaciju kojom ćete ostaviti utisak prave kraljice stila i na plaži!


Za postizanje najboljih efekata, neophodno je da svoj styling upotpunite ležernom odevnom kombinacijom, pa vam predlažemo haljine iz naše nove kolekcije za leto 2018.godine.

Tu su i neizostavne papuče ili sandale kao letnja obuća koja u našem slučaju znači modele sa atraktivnim dodacima poput bisera, cirkona, nitni, štrasa ili već detaljima po vašem izboru!


Čekamo vas na poznatim lokacijama u Beogradu!

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti