Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Kaputima u boji protiv zimskog sivila

Kaputi su savršen izbor za hladne dane, jer su dosta elegantniji od jakni, a možete ih nositi uz skoro svu garderobu i biti mnogo ženstveniji. Za sve odvažne dame, najbolji su zimski kaputi u nekoj jarkoj boji koji će vas izdvojiti iz mase monotonih sivih nijansi, dok romantične dame mogu odabrati neke od kaputa u pastenim tonovima.

Ukoliko je vaš stil ženstveniji, elegantniji i nikako vam se uz garderobu ne uklapa klasična niti sportsko-elegantna jakna – idealno, a podjednako toplo i udobno rešenje daju vam kvalitetni kaputi! Pod kvalitetnim podrazumevamo ženski kaput koji je napravljen od prirodnih materijala kakvi su tvid, kašmir, vuna, krzno i slično. Ono što će sigurno skrenuti pažnju na vas jeste zimski kaput u boji koji će začiniti svaku vašu odevnu kombinaciju i podići je na viši nivo!

Iako žene obično biraju sive i crne kapute koji se, priznajemo, najlakše uklapaju uz svačiji modni ukus, predlažemo vam da ove zime iskočite iz rutine i odaberete ženski kaput u boji koja vam najlepše pristaje, odnosno ona koja vam se najviše dopada. Budite moderne, samouverene i sa samopouzdanjem ponesite jarke boje na kaputu, jer ćete na taj način nabrže osvežiti vaš izgled i ostaviti pozitivan celokupni utisak gde god da se pojavite.

Butik 13 u svom asortimanu nudi bogat izbor zimskih kaputa različitih dužina i krojeva. Neki ženski kaputi iz naše ponude imaju termo postavu koju možete skinuti kada prođu ovi hladni dani, te je takav kaput vrlo praktičan komad koji ćete moći nositi i tokom proleća. Prirodno krzno na kaputima je bonus plus ukoliko ste ljubiteljke krznenih odevnih predmeta. Uglavnom svi modeli imaju mogućnost skidanja krzna, što pogoduje damama koje nisu njegove ljubiteljke. Takođe, tu su i modeli zimskih kaputa bez krzna, a predstavljaju podjednako elegantan izbor za svaku priliku!

Pogledajte neke od predloga iz naše zimske kolekcije kaputa. Neki modeli su na sniženju, pa ako se do sada niste usudili da eksperimentišete sa bojama – krajnje je vreme da isprobate nešto novo i drugačije i uz to iskoristite povoljnu priliku za kupovinu!

# Kaputi u jarkim bojama


# Kaputi pastelnih tonova


# Šareni kaputi i kaputi sa dezenom


Ukoliko ste, pak, odani svom klasičnom stilu - umesto sivih i crnih kaputa, možete odabrati one u zemljanim tonovima ili beli kaput koji ćete učiniti nesvakidašnjim ako im dodate određene detalje. Izbor je svakako na vama – nosite ono u čemu se najbolje osećate!đZa više informacija o ponudi, posetite naše maloprodajne objekte u Beogradu ili nas kontaktirajte za porudžbine i dostavu na kućnu adresu!

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti