Kako da uvek izgledate kao devojka od milion dolara?

Svima nam se desi poneki loš dan, kada nam nije do sređivanja i doterivanja i kada bismo se najradije uvukle u pidžame ili spavaćice i prekrile jorganom, a moramo da izađemo... Međutim, uz prave stvari i pravilan izbor ne morate satima da tražite garderobu da biste izgledale božanstveno. Uz samo malo volje i truda, izgledaćete u svakoj prilici moderno i luksuzno, što će Vam podići samopouzdanje i taj loš dan pretvoriti u savršen!

Postoje određeni komadi garderobe koji su vanvremenski. To su oni poput mantila, kožnih jakni, crnih salonki, farmerica, crne haljine, „pencil“ suknje... Kada pronađete savršeni komad garderobe koja nikad ne izlazi iz mode, ne treba štedeti niti žaliti novac za njihovu kupovinu.

Iako je uvek provereno dobar izbor, monohromatske kombinacije su posebno atraktivne ove sezone! Ovakav stil podrazumeva odevanje u jednoj boji, sa mogućnošću kombinovanja različitih nijansi odabrane boje. Birajte one koje najviše volite i blistajte gde god da se pojavite!

Da bi spasile npr. opušteni džemper ili staru haljinu, pa čak i kaput – ukrasite ih modernim kaišem. Kada primenite ovakav trik, izgledaćete kao da ste se baš trudile oko svog izgleda, a niste mogle da smislite ništa jednostavnije.

Za izgled „devojke od milion dolara“ neophodni su dobra torba i kvalitetne cipele! Iako žene više vremena provode tražeći i kupujući obuću, torbe su upečatljiviji modni detalji i svakoj odevnoj kombinaciji daće posebnu čar i luksuzniji izgled!

U hladnim jesenjim i zimskim danima, nešto što nikako i nikada ne treba da zaboravite su kaputi, jakne ili bunde. Ovo je nešto što će svi prvo primetiti na Vama, pa je logično da to bude upravo najskuplji komad na Vama! Za luksuzniji izgled birajte upečatljive, atraktivne i najkvalitetnije kožne jakne, kapute ili bunde.

Butik 13 u svojoj ponudi ima sve što je jednoj ženi neophodno da izgleda besprekorno! Ukoliko želite da obogatite svoj garderober kvalitetnim i modernim komadima iz najnovije kolekcije za jesen i zimu 2017/2018 – dođite, probajte, kupite ili poručite željenu stvar i ulepšajte sebi dan!

Piše: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory