Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Haljine za maturu i druge svečane prilike

Kada dođe april mesec, za mlade dame on je asocijacija na malu ili veliku maturu, odnosno vreme za novo životno poglavlje, kome prethodi glamurozno matursko veče. Naravno da je za taj veoma poseban događaj i te kako bitno kako ćete se obući! Potraga za idealnom maturskom toaletom, koju najčešće čine maturske haljine, nije ni malo jednostavan i lak zadatak. U moru svečanih haljina potrebno je naći baš onakvu kakvu ste VI zamislile...

Maturska haljina mora da bude kao stvorena za VAS, pa se pojedine mlade dame odlučuju i za šivenje iste, a ima i onih devojaka kojima je lepše i lakše da obilaze butike i isprobavaju različlite modele, ne bi li našle svoju dobitnu kombinaciju za matursku proslavu. Drage mlade dame, ako ste u svojoj potrazi naišle na ovaj tekst i Butik 13 – ovog časa se potraga završava i vaša misija će zasigurno biti ispunjena!

Pratimo svetske i domaće trendove, pa budite uverene u to da ćete u haljini iz naše ponude zablistati na svojoj maturi ili bilo kojoj drugoj svečanosti! A da bi vam haljine stajale kao salivene, evo nekoliko trikova, saveta i predloga za odabir modela maturske ili ekskluzivne haljine prema obliku vašeg tela.

# Dečačka građa je ona koju odlikuje ista širina grudi i kukova, a struk je ravan. Na vama su noge uglavnom lepe i to je ono što treba da bude u prvom planu. Pristaju vam kratke haljine i one koje naglašavaju struk, a u donjem delu se šire.


# Kruškasti oblik tela karakterističan je po tome što su grudi manjeg obima, dok su kukovi najširi, ponekad širi od ramena. Krasi vas uglavnom definisan struk i dugačak vrat, pa su to vaši najjači aduti. Pristaju vam modeli maturske haljine koji vizuelno treba da uvećaju grudi, istaknu struk i smanje bokove.


# Figuri u obliku peščanog sata istaknute su obline – širina grudi i kukova je skoro podjednaka, dok je struk uzak. Ramena su u liniji kukova, pa su za vas najbolji izbor haljine uz telo, odnosno one koje naglašavaju sve vaše obline.


# „Kornet“ ili „obrnuti trougao“ je građa u kojoj su najširi deo tela ramena i grudi, a struk i kukovi su uski. Obično su noge najlepši atributi žena sa ovakvim oblikom tela, pa haljine za vas treba da budu kraće ili da se šire u donjem delu, a pogodne su i one sa visokim strukom i koje se šire ispod grudi.


# Jabučasti oblik tela imaju dame koje su najšire u delu struka, pa akcenat treba staviti na grudi, ruke i noge. Vama najbolje pristaju jednobojne haljine i modeli koji prikrivaju stomak. To su uglavnom one sečene ispod grudi, sa kaišem, a možete da birate i maturske haljine sa V izrezom ili čipkom u delu grudi.


Nadamo se da smo vam olakšali odabir ekskluzivne haljine i pomogli u potrazi za savršenom maturskom odećom! Prepoznali smo vaše želje i potrudili se da vam obezbedimo maturske haljine skrojene po vašoj meri, ukusu i stilu! Maturskei ekskluzivne haljine deo su naše stalne ponude, pa ćete kod nas bilo kada moći da pronađete haljine za svaki vaš poseban događaj i svečanu priliku kao što je proslava mature... Znajte da je Butik 13 tu zbog VAS i za VAS!

Piše: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti