Haljine

„Butik 13“ je modni izbor za sve žene kojima je važno da ono što nose na sebi, nose sa stilom. On je i izvor elegantnih, sofisticiranih a u isto vreme suptilno izazovnih haljina. Bilo da su jednostavnog kroja ili senzualne, provokativne ili romantične, sve haljine „B.13“ su pažljivo odabrana, vrhunski dizajnirana mala umetnička dela.

Ako želite da tokom maturske večeri, svadbe ili prijema ostavite nezaboravni utisak, nema boljeg mesta od „Butika 13“. Večernje haljine „B.13“ napravljene su od probranih, najkvalitetnijih prirodnih materijala, ukrašene vrhunski izrađenim kristalima, ručno isprepletanim nitima i vezom. One zavodljivo ističu prednosti a skrivaju nedostatke siluete, dajući vam neophodno samopouzdanje, ženstvenost, eleganciju i sekspil, pri čemu ni malo ne gube na udobnosti.

Haljine „B. 13“ su luksuzni komadi garderobe koji će svaku „Pepeljugu“, uz pomoć ljubaznog osoblja, za nekoliko sekundi pretvoriti u princezu spremnu za svoj prvi, drugi, treći i koji god po redu želite - bal...

Svi mi koji iščekujući tragamo za novim dizajnerskim inovacijama, otvorivši vrata „B. 13“ susrećemo se sa vanvremenskom vizijom ideala lepote. Vlasnici nam kroz izuzetan izbor modela, boja i dezena haljina nude esenciju - modernog, urbanog seksipila, prožetog intenzivnom ženstvenošću i glamurom. Večernje haljine koje ste mislili da nigde ne možete pronaći, potražite u „B. 13“. Bićete prijatno iznenađeni, jer čak i oni koji vole da krše pravila, pronaći će izuzetan komad garderobe za sebe.

„B. 13“ je „muza“ za one koji tragaju za inspiracijom. Tamo će pronaći umetnički obrađene duge, kratke, lepršave, svetlucave, savršeno skrojene… haljine za svaku priliku, koje ženu čine moćnom, sposobnom da menja sebe ali i modu, pomerajući granice od izuzetnog ka - boljem. Samo u „B. 13“.

Butik čiji je uticaj na modu primetan.

Svaka haljina u „B. 13“ kao kišni ogrtač oko tela žene klizi, nabira se, drapira, vajajući žensko telo u zanosnoj igri, u kojoj uživa sve dok se u jednu od njih ne - zaljubi.

„Butik 13“ uspostavlja vrednosti, noseći njihove haljine vi saopštavate lični stav u odnosu na bezvremenu estetiku koja je utkana u svaki deo haljine. Oni su beskompromisni borci za lepotu i moderan stil konbinovan sa žestoko senzualnim detaljima čiji bitan deo predstavljaju haljine kao neprikosnoveni deo njihove vizije.

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory