Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Elegantne haljine koje ćete moći nositi i u narednom periodu

Iako je avgustu došao kraj, što mnogi povezuju sa krajem letnje sezone, dani su i dalje vreli i dozvoljavaju nam nošenje omiljenih letnjih haljina i u naredom periodu. Ukoliko ste od onih dama koje vole da imaju praktične haljine koje možete nositi u različitim prilikama - od svakodnevnih, preko poslovnih, do svečanih prilika – pogledaje naše predloge haljina! Njih ćete moći nositi čak i kada dođu nešto hladniji dani, uz kombinovanje sa drugim odevnim komadima poput blejzera odnosno ženskih sakoa, jaknica, prsluka i slično.

Iako se letu polako bliži kraj, nema razloga da očajavate i sklanjate svoje omiljene letnje haljine na dno ormara. Ovo posebno važi za haljine koje su lagane, ali dugih rukava! One su vam tokom leta pružale savršenu zaštitu i od sunca, a moći ćete ih koristiti i kada počne jesen. Možda ćete tada trebati da obučete i neki topliji odevni komad, poput elegantnih prsluka, blejzera ili jakne, ali će haljine svakako zadržati eleganciju i pružiti vam dodatni osećaj ženstvenosti!

Ako do sada niste nabavili ni jednu laganu i lepršavu haljinu dugih rukava, predlažemo vam da to što pre uradite, jer su brojne prednosti koje ovakav model haljine daje. Za vas smo izdvojili nekoliko komada dugih i kratkih haljina dugih rukava, različitih krojeva i dezena, a koje će se sigurno uklopiti u svačiji modni ukus i stil! Pogledajte u nastavku neke od onih koje se još uvek nalaze u našoj ponudi.

# Duge haljine zvonastih rukava – ovakav model haljina pružiće vam komfor i eleganciju gde god da se nalazite. Laganih materijala, jarkih ili pastelih boja, sa animal printom, šarene ili cvetnih motiva, pogodne su za svakodnevne aktivnosti, odlazak na plažu, šetnje, a zašto da ne i u poslovne svrhe?! S obzirom da su modeli takvi da ne otkrivaju delove tela koji bi mogli biti problematični u pojedinim profesijama, ovakim haljinama dovoljno je da dodate široki kaiš ili pojas, kao i druge modne detalje po želji i voila - spremne ste za svaku priliku!

# Duge haljine dugih rukava sa ranflom – za nešto svečanije trenutke i događaje na kojima želite da ostavite poseban utisak, odaberite ipak neku od naših ekskluzivnih haljina dugih rukava koji imaju ranflu na rubu, te vam daju prefinjeniji i profesionalniji izgled. Tu su haljine sa animal printom i cvetnog dezena, one koje imaju kragnicu, haljine na preklop i sečene u struku, kao i haljine prozirnih detalja. Ovakvim izborom pokažite svima svoj istančan modni ukus.

 

# Kratke haljine dugih rukava i haljine sa plaštom – za dame koje vole nesvakidašnje modne komade, uske haljine sa dugim tankim plaštom koji prekriva ramena i ruke mogu biti pogodan izbor za različite proslave i svečanosti. S druge strane, možete odabrati i šarene lepršave kratke haljine dugih rukava koji imaju ranflu ili pak jednobojne haljine na preklop i sa volanima koji će vam dati romantičan izgled.

 

U našoj ponudi haljina pronaći ćete i svečane i maturske haljine sa dodacima poput štrasa, čipke, tila, resica i sličnih detalja. Njih možete iskoristiti za noćne izlaske i provod za pamćenje, a ovo su neke od odabranih komada.

Takođe, tu su i čipkane haljine i haljine uz telo ispod ili iznad kolena, a koje možete nositi i u poslovne svrhe, jer su skrojene tako da su ujedno i formalne i elegantne. Po potrebi im možete dodati neki od ženskih sakoa odnosno blejzera za još profesionalniji izgled ili za nešto hladnije dane, kada će vam biti potreban dodatni komad garderobe da vas zagreje.

 

Svratite u neki od naših Butika 13 u Beogradu gde ćete prona'i sve za dame ili odabrane komade poručite odmah na željenu adresu! Čekamo vas...

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti