Bunde i prsluci

Bunde i prsluci

Da li pripadate grupi ljudi koja se sa setom seća lepog vremena i misli da nam zimska sezona samo uskraćuje modnu razigranost? Sve dame koje ne žele da budu konzumenti masovno popularizovanih brendova - „na dohvat ruke“, mada na izgled financijski prijemčljiviji, su one koji se radije sete Engleske poslovice: „Nisam dovoljno bogata da kupujem jeftine stvari“.

„Butik 13“ će i tokom ove sezone spremiti niz iznenađenja. Ovoga puta u vidu najkvalitetnijih  bundi i prsluka od prirodnog krzna za predstojeće zimske čarolije. Dame spremne i smele da neustrašivo pariraju hladnoći, ogrnute rafiniranom estetikom koju nudi samo „Butik 13“, imaće tu privilegiju da kupe jedinstvene komade krznenih bundi i prsluka od nerca, polarne lisice,astragana, kanadske kune, činčile,….Prizivajući dah  prošlosti ruskih zima i nezaboravne junakinje Ane Karenjine a u kombinaciji sa najmodernijim glamurom i sofisticiranošću koje nude Pariz, Milano, London, krznene bunde i prsluci „Butika 13“ poslužiće vam kao vremeplov! U njemu ćete pronaći izuzetno skrojene luksuzne modele od prirodnog krzna koje možete kupiti po zaista pristupačnim cenama. Vredna investicija koju kao i dijamante, možete prenositi sa kolena na koleno.

Kratke bunde od neodoljive teksture prirodnog krzna angore, astragana, polarne lisice…koje nudi „Butik 13“, lako se kombinuju sa bilo kojim komadom  obuće ili odeće.  Bez mnogo truda, bilo da je to dnevna ili večernja varijanta, delovaćete smelo i urbano.

Krzneni prsluci koje nosi Njujorška trendseterka - Olivia Palermo  kao „must have“ ove  jeseni/zime, ostaviće nas bez daha kada ih prislonimo uz telo. Izmene koje nosi novi milenijum  prati potrebe moderne žene. Prsluci su nosivi i u ležernim dnevnim kombinacijama. Sa npr. kožnom jaknom, pozvaće vas u avanturu, dok sa „trendi“ patikama omogućiće vrhunske sportske rezultate! Za stil – naravno! Jednostavno i šik!

Da li su čuvene muzičke ili holivudske zvezde, koje ne prate modna pravila već stvaraju svoja, uspele da odole  jedinstvenom dahu luksuza i stila koje pruža samo krzno a može se naći i u „Butiku 13“? Tom posebnom osećaju senzualnosti i mekoće očigledno nisu uspele da odole čak ni dive! Tokom praćenja modnih potreba kupaca,  ulaskom u novi milenijum modeli od krzna su pretrpeli  izvesnu transformaciju . Želja savremene žene da se oseća nesputano i udobno u odeći koju nosi nije naudila osmišljavanju stila koji kombinuje glamur i rafiniranu estetiku, kao pokretačku snagu i viziju savremene žene u „Butiku 13“.
Tamo ćete pronaći najlepši poklon koji možete sami sebi da poklonite, uživajući u delikatnom luksuzu koji je u ponudi. Izuzetna kolekcija krznenih bundi i prsluka omogućava da svoj izbor suzite u zavisnosti od boje, dužine, vrste prirodnog krzna što istovremeno mnogo govori o stilu osobe koja će ih nositi. „Butik 13“ omogućava da odabere krzneni san koji će isticati ono najlepše na nama bez imalo truda, laskavo prateći liniju tela. Čak i zimi.

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2024 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory