Butik 13

011/361-91-32
064/8005-382
office@butik13.com

Porucite online
 

Atraktivna ženska obuća za zimsku sezonu

Bilo da preferirate klasičnu i vanvremensku obuću ili iz sezone u sezonu hrlite u potragu za najnovijim modnim trendovima, zimska obuća koja je kvalitetna i koja će vaše noge sačuvati od hladnoće je ono što vam je u ovim danima preko potrebno. Takođe, izborom adekvatnih i atraktivnih cipela ili čizama vaš izgled će biti potpun i zato, bez obzira na sneg i druge vremenske (ne)prilike, potrudite se da vaš autfit bude savršen u svakoj prilici!

Možda smo vas razmazili kvalitetnom i uvek modernom kolekcijom odeće, ali treba da znate da je sastavni deo ponude ženske prodavnice Butik 13 takođe obuća kao i drugi modnih asesoari za sve devojke i žene. Ovog puta osvrnućemo se na to koji su aktuelni modeli ženske zimske obuće, kao i na to koji izbor za cizme i zenske cipele nikad neće biti greška.

Udobna i kvalitetna zenska obuca treba da bude primat pri vašem izboru, jer ćete u njoj provesti veći deo dana, pa je potrebno da odabrana obuća dugo traje, a takođe je bitno i da se slaže uz vaš modni stil. Za sve prave trendseterke, obuća mora da bude i po poslednjoj modi, s toga se Butik 13 trudi da damama pruži različit izbor i kada je zenska obuca u pitanju.

Što se tiče modnih stručnjaka i visoke mode, predstavili su nam nekoliko trendova za sezonu zima 2018/2019, a vi odaberite onaj par zimske obuće koji je u skladu sa vašim modnim stilom.

# Čizme i cipele sa mašnicama ili na šniranje su aktuelne i za dnevni i za večernji autfit.


# Animal print se sa odeće preselio na žensku obuću, a izdvajaju se čizme sa zmijskim, kroko i zebra dezenima. Takođe, karirani i cvetni motivi na čizmama mogu biti interesantan detalj.


# Kaubojke ukrašene sjajnim kamenčićima, u različitim jarkim bojama, kao i srebrne su izbor no.1 brojnih modnih znalaca.


# Gležnječe iliti čizme do članaka – bilo da su ravne ili na štiklu, klasične ili sa nekim od popularnih gore-pomenutih dezena, predstavljaju ne samo ovogodišnji trend, već i jedan od onih vanvremenskih komada kada se pomene zenska obuca.


# Čizme do kolena takođe spadaju u ovu kategoriju, a one sa debljom potpeticom su modernije, udobnije i stabilnije.


# Trend koji je zavladao ranijih godina, a u pitanju su čizme iznad kolena, ove zimske sezone dobio je još jednu potvrdu i to u vidu još dubljih čizama koje dosežu do pola butina! Birajte jednostavne i jednobojne modele koji prate liniju vaših nogu.


Butik 13 je mesto gde ćete sigurno pronaći sve za dame, a trenutno su u toku i sezonska sniženja! Posetite neku od naše tri lokacije u Beogradu, a ukoliko niste u prilici za to - odabrane stvari takođe možete i da poručite, te da vam ih dostavimo na kućnu adresu bilo gde u Srbiji, ali i u zemljama regiona!

Autor teksta: Biljana Radojčić

 

Komentari:

Bulevar kralja Aleksandra 38
(preko puta crkve Sv. Marka)

Telefon: 011/749-62-69
Radno vreme:
Pon-pet: 10h do 21h
Subotom: 10h do 17h

Terazije 2 ugao Sremska 1

Telefon: 011/361-91-32
011/361-91-30
Radno vreme:
Pon-sub: 09h do 21h
Nedelja: 11h do 18h

Bulevar Kralja Aleksandra 72
(preko puta Pravnog fakulteta)

Telefon: 011/40-27-396
Radno vreme:
Pon-sub: 10h do 21h
Nedelja: 10h do 17h

Butik13 na Facebook-u Butik13 na Instagram-u Kontaktirajte nas

© 2007-2015 Butik 13. Sva prava zadržana. Designed & developed by Web Factory Salata Recepti